Fotók: Keppel Ákos
1956-ban születtem Budapesten. 1993 óta Érden élek és alkotok.

Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában érettségiztem festő szakon. 1975-ben megnyertem egy murális pályázatot a tervemmel – 13 m2-es faintarzia. 
A Magyar Képzőművészeti Főiskolai diploma festő, majd 3. évfolyamtól grafika szakon – plusz a három év művészképző után megkaptam a Derkovits ösztöndíjat, elsőként média kategóriában. Az ösztöndíjra Stefan Zweig „A harmadik galamb legendája” novellájából készítettem 7 perces festmény-animációs filmet a Kecskemétfilm stúdióban, mely a II. Kecskeméti Animációs Film Fesztiválon Elsőfilmes díjat nyert. Készítettem még más animációs filmeket is amatőr és profi kategóriában, melyekkel részt vettem és díjakat nyertem hazai és külföldi fesztiválokon. 
Mestereim voltak: Tölg-Molnár Zoltán, Miskolczi László, Nagy Gábor, Sarkantyú Simon festőművészek és Szoboszlay Péter animációs filmrendező. 
A festészet után az alkalmazott grafika minden területén alkottam. Plakátjaim, naptárjaim díjakat nyertek itthon és külföldön is. Számos arculatot, kiadványt könyvborítót és kiállítást terveztem. A Fiatal Művészek Stúdiójának tagja voltam 35 éves koromig, részt vettem az éves kiállításokon. MAOE tag vagyok a főiskola óta.
2002 óta újra kiállítok egyéni és csoportos képzőművészeti tárlatokon. Számos művészcsoportnak, asztaltársaságnak vagyok a tagja. Sok éve veszek részt különböző művésztelepeken. 
2012-ben Kiskőrösön a Petőfi pályázaton külön díjat nyertem. 2015-ben Kaposváron a Groteszk Triennálén megkaptam a Város díját. 2018-ban Esztergomban első díjat kaptam a Szent István pályázaton. 2021-ben Szegeden a MAOE országos tárlatán Szakmai elismerésben részesültem. 2022-ben elnyertem a Patak Fesztivál Díját. 
Az utóbbi időben javarészt ironikus, sajátos hangvételű kollázsokat, montázsokat, homok-applikációs műveket, boxokat, objekteket azaz asszamblázsokat alkot. Sok művem irodalmi indíttatású. 20 éves korom óta fotózok, több fotó-kiállításom is volt.
Back to Top